Waarom een spoedtheorie cursus

Waarom een spoedcursus theorie?

De theoriecursus van Spoedtheorie.nl is de beste oplossing om jouw theorie op een snelle en leuke manier te halen. Op een zaterdagavond en een dinsdagavond scholen wij je compleet bij in de vorm van een intensieve training van het CBR, zodat jij jouw CBR-examen met succes kunt afleggen.
We behandelen alle belangrijke onderdelen van het theorie-examen zoals wet- en regelgeving en inzicht en gevaarherkenning van het CBR en zorgen ervoor dat er ruim voldoende tijd is voor vragen over de stof. De spoed theoriecursus is ook geschikt voor mensen met dyslexie.

Waarom kiezen voor spoedtheorie?

Wil jij het leren van je theorie-examen op een leuke manier ervaren, of heb je bijvoorbeeld moeite met leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Waarom? Dat leggen we je graag uit!
Een cursus spoedtheorie kost bij ons € 188,45 en daar zitten een aantal dingen bij ingegrepen:
– Een leerzame en leuke cursusdag verdeeld over een dag en avond
– Slaaggarantie*
– Theorieboek
– Onbeperkt digitale theorie-examens oefenen
– Uitgebreide lunch, koffie en thee
– En uiteraard, het theorie-examen

Slaaggarantie

Wij vinden het belangrijk dat je na deelname van de theoriecursus het theorie-examen op een succesvolle wijze kan afleggen. Onze cursus is dusdanig goed ontwikkelt dat wij slaaggarantie bieden.

Geld verdienen met je theorie-exame

Ja dat lees je goed! Met je theorie-examen kun je geld verdienen. €100,- maar liefst! Het enige wat je daarvoor moet doen, is zorgen dat je 0 fouten maakt op het onderdeel wet & regelgeving van je theorie-examen. Dat klinkt als muziek in de oren, vind je ook niet? Wil je de kans vergroten om dit onderdeel foutloos te maken? Dan raden wij je aan om je in te schrijven voor onze spoed theorie cursus, succes gegarandeerd.

Gezakt? Geld terug*

Wij zien graag dat onze examenkandidaten slagen voor het theorie-examen nadat zij bij ons de spoedtheorie hebben gevolgd. Ben je op een of andere manier helaas toch gezakt? Dan krijg je het examengeld terug van het theorie-examen.*

Waar is de spoedtheorie?

De spoedtheoriecursus wordt gegeven bij rijschool Eigenweg. Op zaterdag beginnen we om 09.00 uur tot ongeveer 16.30 uur en de dinsdagavond daarop beginnen we 18.30 uur tot ongeveer 21.45 uur.

Contact

Is je interesse gewekt voor een theoriecursus bij Spoedtheorie.nl? Of heb je nog een vraag over de spoedtheoriecursus? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Spoedtheorie.nl is onderdeel van rijschool Eigenweg
Hooijersteeg 3
7958PC Koekange

Wat is spoedtheorie

Geen zin om wekenlang theorielessen te volgen? 3 keer te zakken? Naast je studie ook nog eens autotheorie te leren?
Wil jij je theorie snel halen? Dat kan in 10 uur les bij ons plus 15 uur online oefenmateriaal met duidelijke uitleg.

Niet geslaagd? Geld terug

Spoedtheorie met slaaggarantie!

Geen zin om: wekenlang theorielessen te volgen?  3 keer te zakken?
Naast je studie ook nog eens je autotheorie te leren?

Wil jij je theorie snél halen?

Dat kan in 1 dag…, duur? Welnee…. € 188,45 All-in met SLAAGGARANTIE!

Gezakt? Geld terug

Wij zien graag dat onze examenkandidaten slagen voor het theorie-examen nadat zij bij ons de spoedtheorie hebben gevolgd. Ben je op een of andere manier helaas toch gezakt? Dan krijg je het examengeld terug van het theorie-examen.

Snel je theorie halen?

Hoog slagingspercentage

Slaaggarantie

Kleine groepen

Duidelijke uitleg m.b.v. digibord

Voor Rijscholen

Heeft u geen tijd en niet de voorzieningen om theorieles te geven aan uw rijbewijs B leerlingen?
Wij zijn specialist in het verzorgen van theorielessen voor het autorijbewijs in 1 dag en 1 avond, we werken met kleine groepen en met het systeem van Vekabest.