Hoog slagingspercentage Slaaggarantie Kleine groepen Duidelijke uitleg m.b.v. digibord
Hulp bij Angst: Praktijk voor psychosociale therapie

Gevoelsrichting

Praktijk voor psychosociale therapie

Voor Wie?

Vind jij het moeilijk om jouw gevoelens serieus te nemen en ernaar te luisteren? Of heb je geen idee meer wat je moet doen en loop je vast? Loopt jullie relatie niet lekker en lijkt het alsof jullie elkaar niet meer begrijpen?

In de omgang met andere mensen kan het moeilijk zijn om je eigen richting te kiezen en kan je verward raken en vastlopen. In een relatie wil je samen zijn maar blijft er ook behoefte aan individuele ruimte, dit kan een ingewikkelde puzzel worden waarin stellen moeite hebben om elkaar te begrijpen. Vaak lopen mensen vast op oude patronen die vroeger behulpzaam en welkom waren maar die nu in de weg staan om echt in contact te komen met jezelf en met elkaar.

Herken jij jezelf hierin en wil je hulp om jouw route te vinden? Herkennen jullie je relatie hierin en willen jullie hulp om het contact tussen jullie te verbeteren waardoor de relatie weer energie oplevert in plaats van energie kost?

Dan help ik jou of jullie graag om weer op je eigen gevoelens te gaan vertrouwen en om doelbewuster, zelfverzekerder en in contact met anderen te leven.

Wie ben ik?

Mijn naam is Esther Roo, geboren in Maart 1978. Het grootste deel van mijn leven heb ik in Rouveen en Staphorst gewoond. Sinds 2020 woon ik met mijn man Martin Blokland en ons samengestelde gezin van 5 dochters in Koekange. Daarvoor hebben we een paar jaar in Meppel gewoond.

Op het voortgezet onderwijs wilde ik graag een vervolgstudie in de psychologie/hulpverlening echter haalde mijn mentor mij destijds over om scheikunde te kiezen en werd ik chemisch laborant. Mijn interesse in wat mensen bezighoudt en drijft is altijd aanwezig gebleven en ik bleef zoveel mogelijk boeken lezen hierover en cursussen volgen.

Toen de kinderen wat ouder werden en ik ruimte kreeg om mijn hart te volgen ben ik gestart met een 4 jarige post HBO opleiding aan het Kempler Instituut Nederland. Sinds 2021 ben ik gediplomeerd Ervaringsgericht Psychosociaal Therapeut en Gestalt Gezinstherapeut. Daarnaast heb ik in 2020 de opleiding Psychosociale Basiskennis gevolgd en afgerond met een diploma. Deze beide diploma’s zijn een vereiste om opgenomen te worden in het RBCZ kwaliteitsregister voor Hbo-opgeleide therapeuten in Nederland. Een RBCZ-gekwalificeerde therapeut voldoet jaarlijks aan strenge kwaliteitseisen waardoor jij als cliënt zeker bent van goede zorg. Wat voor jou als cliënt goed is om te weten is dat de meeste aanvullende zorgverzekeringen mijn behandelingen hierdoor ook deels vergoeden.

Copyright 2023 © spoedtheorie.nl | Rijschool Eigenweg | Algemene Voorwaarden | Privacybeleid | Website door: DVM Groep