Hoog slagingspercentage Slaaggarantie Kleine groepen Duidelijke uitleg m.b.v. digibord
Over Esther Roo Rijschool Eigenweg

Vanuit mijn ervaringen en passie voor psychologie en het coachen en ondersteunen van mensen ben ik aan rijschool Eigenweg begonnen.

De afgelopen 10 jaar heb ik verschillende trainingen op met name de positieve praktische psychologie gevolgd. En naast de rijschool runnen samen met mijn partner Martin Blokland volg ik nu een post HBO opleiding als Ervaringsgerichte Psychosociale Hulpverlener.

Ik heb een hoog invoelingsvermogen. Dit biedt voordelen tijdens de rijlessen want ik zal een leerling snel aanvoelen en begripvol en steun gevend begeleiden. Op deze manier kan ik iedere leerling zeer persoonlijk begeleiden naar een rijbewijs.

Bij rijschool Eigenweg zoeken we samen uit wat jouw eigen weg is zodat je het meeste rendement uit de lessen haalt en met een flinke dosis vertrouwen naar het examen zult gaat.

Ik besteed, waar nodig, extra aandacht aan onzekerheden en angsten en zoek met jou naar jouw eigen weg. Ik creëer een veilige omgeving voor jou waarin ik jou coach om negatieve overtuigingen los te laten zodat je ontspannener rijdt en zeker slaagt!

Tot ziens bij Rijschool Eigenweg!

Copyright 2023 © spoedtheorie.nl | Rijschool Eigenweg | Algemene Voorwaarden | Privacybeleid | Website door: DVM Groep