Hoog slagingspercentage Slaaggarantie Kleine groepen Duidelijke uitleg m.b.v. digibord
Over Martin Blokland Rijschool Eigenweg

De kans om een eigen bedrijf te beginnen heb ik gecombineerd met mijn drive, mensen een veilige omgeving te willen bieden, in Rijschool Eigenweg.
17 jaar werkervaring bij de politie heeft mij ook 17 jaar belangrijke ervaring in veiligheid van onze maatschappij en ons verkeer gebracht. Ik neem deze ervaringen en mijn 45 levenservaring jaren mee in onze Rijschool Eigenweg.

Tijdens mijn werk bij de politie heb ik veel geleerd en jaren in de praktijk gebracht aan veilig rijgedrag. Boven gemiddeld anticiperen en snel de juiste beslissingen leren nemen in moeilijke verkeerssituaties. Bijvoorbeeld, hoe lees ik de weg, hoe heeft de wegbeheerder de weg ingedeeld en vooral waarom. Hoe kan ik gepast en vloeiend inhalen, waar en hoe kan je anticiperen op gedrag van anderen in het verkeer. Zomaar enkele voorbeelden welke ik je aan kan leren en waarbij je veilig je eigenweg kunt gaan.

Je rijdt in het donker op een onbekende weg bij regen. Maken deze omstandigheden jou onzekerder of zelfs angstig? Herken je deze gevoelens? Ik kan jou helpen om in dit soort omstandigheden en op deze momenten zekerder van jezelf te worden waardoor jouw veiligheid en die van anderen verhoogd wordt. Ik leer je in een paar trainingen de taal van de weg te lezen waardoor ongunstige (weers-) omstandigheden veel minder effect hebben op jouw rijgedrag.

Ik ben ervan overtuigd dat de rijopleiding de basis is voor een veiliger verkeer en wil dit graag overbrengen op onze leerlingen.

Copyright 2023 © spoedtheorie.nl | Rijschool Eigenweg | Algemene Voorwaarden | Privacybeleid | Website door: DVM Groep