Hoog slagingspercentage Slaaggarantie Kleine groepen Duidelijke uitleg m.b.v. digibord
Vijfjarig bestaan Rijschool Eigenweg Meppel en Koekange

Al ruim vijf jaar geven we les in Meppel en omgeving. (o.a. Staphorst, Rouveen, Ruinerwold, Havelte, Rogat, De Wijk, IJhorst, Nijeveen, Steenwijk, Zwartsluis, Wanneperveen, Koekange).
Begin 2018 startten we samen met 1 auto, de Volkswagen Golf. Toen het al snel drukker werd besloten we dat ieders een auto nodig heeft en namen we de Volkswagen Polo in gebruik in de zomer van 2018. We vinden het beide erg leuk en uitdagend om iedere leerling op zijn/haar passende manier te leren autorijden en stap voor stap te coachen naar het praktijkexamen.

De afgelopen jaren hebben wij ons wagenpark uitgebreid tot 4 auto`s 3 Volkswagen Golf eb een Volkswagen ID3

De meeste van onze leerlingen doen een tussen tijdse toets op ca 75% van hun rij opleiding. We zijn ervan overtuigd dat dit de leerling helpt om zekerder naar het eindexamen te gaan en het geeft ons belangrijke informatie waarmee we de leerling beter kunnen helpen in aanloop naar het examen. Merken we tijdens deze toets, waarin we altijd meerijden, dat een leerling erg zenuwachtig is waardoor het niveau van het rijden sterk daalt op het moment dat er een examinator meekijkt dan bieden wij de mogelijkheid om buiten de rijles om een examentraining te volgen. Dit houdt in dat Esther samen met de leerling in een aantal gesprekken gaat uitzoeken wat ervoor zorgt dat de leerling zo zenuwachtig wordt en met de uitkomst hiervan te werken naar meer zelfvertrouwen. Deze gesprekken kunnen helpen om rustiger en beter voorbereid het examen in te gaan waardoor de leerling beter kan laten zien wat hij/zij kan. Leerlingen met bijvoorbeeld faalangst krijgen hierdoor de mogelijkheid om zich beter voor te bereiden op het examen. Je hoeft niet per definitie faalangst te hebben om deze training te volgen Eventueel kiezen we in overleg met de leerling ook soms voor een faalangst examen. Dit examen heeft meer tijd waardoor de leerling meer tijd krijgt van de examinator om de zenuwen te bedwingen en een time-out mag vragen tijdens het examen. Verscheidene leerlingen zijn op deze manier geslaagd en voelden zich tijdens het examen beter op hun gemak gesteld waardoor ze meer in zichzelf durfden te vertrouwen en beter konden presteren.

In januari 2019 hebben we een Mitsubishi Outlander PHEV aangeschaft om BE lessen te gaan geven. De Mitsubishi is een hybride auto. Hier hebben we bewust voor gekozen met het oog op het milieu en de toekomst waarin we steeds meer elektrisch zullen rijden. Nadat Martin geslaagd is voor zijn instructeurs opleiding BE hebben we een aanhanger aangeschaft waar we ons logo ook op hebben laten drukken. Sinds april 2019 geeft Martin aanhanger rijlessen. Er blijkt veel vraag naar te zijn, o.a. in de paardenwereld. Bijvoorbeeld met de trailer naar concours rijden vereist al een aanhanger rijbewijs (BE). Het standaard pakket is 6 lessen inclusief een praktijkexamen. Dit kan natuurlijk aangepast worden per klant naar meer of minder lesuren en wordt tijdens de eerste lesuren ingeschat.

We zijn blij met de grote groep leerlingen die op ons vertrouwen en zijn enthousiast en positief inmiddels ons 6e jaar ingegaan.

Rijbewijs BE Rijschool Eigenweg Meppel en Koekange

Dagcursus met aansluitend examen. Aanmelden kan vanaf vandaag. All-in voor 535 euro. @Rijschooleigenweg

Dagcursus Rijbewijs BE

  • 6 uren les en daarna examen
  • 2 x 3 uren les en daarna examen
Copyright 2023 © spoedtheorie.nl | Rijschool Eigenweg | Algemene Voorwaarden | Privacybeleid | Website door: DVM Groep